Tu mani atradi!

Klients: Dzintars

Autors: McCANN Riga / Overpriced

Projekta apraksts:

Atjaunotā kosmētikas zīmola Dzintars identitāte ir pārņemusi grasko un krāsaino mantojumu, rekonstruējot to svaigā un mūsdienīgā dizainā, kas paliek uzticīgs pazīstamajai un plaši apbrīnojamajai zīmola būtībai.

Produktu dizains atbilst jaunizveidotajai struktūrai — modernizētais logotips, oriģinālais burtveidols un saskaņotās etiķetes apvienojas, veidojot pazīstamu un pielāgojamu vizuālo sistēmu.

Šim patiesi latviskajam zīmolam no jauna ir dota balss, kas skan pāri vietējām robežām. Katrs produkts ir papildus marķēts ar valsts karogu un tam ir piešķirts Latvijas piekrastes pilsētas nosaukums, lai godinātu vienu no valsts lolotākajām nacionālajām bagātībām — dzintaru.

Project description:

The redesigned identity of the Dzintars cosmetics brand takes its graphic and colourful heritage, and reconstructs it into a fresh and contemporary system that stays true to the familiar and widely-admired brand essence.

The product design follows this newly developed structure - the modernised logo, original typeface, and colour- coordinated labels come together to create a familiar and customisable visual system.

The truly Latvian brand has once again been given a voice. Each product is additionally marked with the national ag, and given a coastal Latvian city name to honour the meaning of one of the country’s most cherished national treasures - dzintars (n. amber).

Link:

https://dzintars.lv/lv