Onlinebank

Klients: Halyk Bank

Autors: McCANN Rīga

Projekta apraksts:

Tā kā Halyk Banka ir lielākā un vecākā banka Kazahstānā, to bieži asociē ar lēnu darbību un novecojošiem piedāvājumiem.

Uzdevums bija izveidot priekšstatu par Halyk Banku kā par banku, kas ir spējīga piedāvāt mazajiem uzņēmējiem jaunu, advancētu risinājumu, kas būtu pievilcīgs dažādām auditorijām – kā dzīvojošiem pilsētā, tā lauku teritorijās – vienlaicīgi, saglabājot saikni ar kultūru un tradīcijām.

Radošais koncepts tika balstīts ieskatā, ka tehnoloģijas palīdz ietaupīt laiku, ko var izmantot, lai attīstītu jaunas biznesa idejas.

Mēs radījām video klipu, kurā galvenais varonis ir mazs uzņēmējs, kurš attīsta savu biznesu pateicoties jaunām idejām, ko viņam, savukārt, ir laiks izdomāt, jo iespējamu to padara jaunā Halyk Onlain bankas aplikācija ikdienas lietu kārtošanai bankā.

Project description:

As Halyk Bank is the biggest and oldest bank in the Kazahstan, it is also frequently associated with slow and out of date offers.

The task was to add the perception of Halyk Bank being able to offer a new advanced solution for small businesses which would be appealing to various audiences - living both, in city and rural areas – while maintaining connection with culture and traditions.

The creative concept was based on the insight that technology helps you to save time and one can use that time to create new ideas for the business.

We created a video where the main character is a small business owner who expands his business because he keeps coming up with new ideas and he is able to do that because he has some free time due to leaving the many banking chores to the new Halyk Onlainbank app.