What happens in your car stays in your car.

Klients: Balcia insurance

Autors: VUCA Communications

Projekta apraksts:

Teiciens, ka apdrošināšana ir garlaicīgiem cilvēkiem, ir novecojis. Balcia saka - tieši interesanti cilvēki ir tie, kam apdrošināšana ir vajadzīga visvairāk. Un raugoties, ko cilvēki dara savās automašīnās - mums ir pamats ticēt, ka interesantu cilvēku ir absolūtais vairums. Ja nebūtu izdomāti atuto, kur tad mēs no sirds izkliegtos, steigā pārģērbtos, nesteigā vērotu lidmašīnas un saulrietus, bučotos, ēstu visgaršīgākās vakariņas utt. Jā, mašīna ir pārvietošanās līdzeklis no A uz B. Tāda ir tās definīcija. 

Taču daudz vairāk tā ir mūsu katra vispersoniskākā no dzīves telpām, kurā vislabāk aizmirst, ka apkārt ir citi. Kurā varam būt paši, visīstākie, kādi esam. Tas, ko mēs darām mašīnā, ir izteikti personiska, pat intīma lieta, ko Balcia no sirds respektē. Tāpēc mēs piedāvājam tādu KASKO apdrošināšanu, ar kuru auto baudīšana būs visbezrūpīgākā. Tas, ko tu dari auto, ir pilnībā tavā ziņā. Bet mēs parūpēsimies par auto.

Project description:

Gone are the days when insurance was just for the boring folks. Balcia says - the most exciting people are the ones who need insurance the most. And when we look at what people do in their cars - we've got ourselves a parade of fascinating individuals! Without our trusty cars, where would we shout with joy from the heart, hastily change outfits, leisurely watch airplanes and sunsets, exchange kisses, savor the most delicious dinners, and the list goes on! 

Yep, cars are all about getting from A to B, but they're also our private escape pods where we can be our most authentic selves, free from prying eyes. It's our personal bubble of awesomeness, and Balcia absolutely respects that! That's why we offer car insurance that lets you enjoy your car worry-free. What you do in your car is entirely up to you. But we'll take care of the car itself.