STOPIFY

Klients: -

Autors: Māris Upenieks, Mārcis Miķelsons-Germs, Miks Miķelsons

Projekta apraksts:

2022. gada februārī Krievija sāka pilna mēroga uzbrukumu Ukrainai. Sākumā civilizētās pasaules sabiedrība vienojās atbalstam, taču, laikam ritot, entuziasms ziedot pamazām saruka – kļuva skaidrs, ka karš tik drīz nebeigsies. Tāpēc mēs, trīs draugi, kas strādājam mārketinga nozarē, brīvajā laikā sākām domāt - ko varētu darīt lietas labā? Un nonācām pie ļoti vienkāršas idejas. 

Mūsdienās ierasts abonēt dažādus straumēšanas servisus, lai skatītos seriālus un filmas par ikmēneša summu pāris kafijas tašu vērtībā. Kā būtu, ja varētu "abonēt" ko daudz svarīgāku? Ukrainas un attiecīgi arī mūsu pašu drošību, brīvību un nākotni? Iepazīstieties – STOPIFY. Platforma, kas ļauj jums straumēt nelielu ikmēneša ziedojumu, lai palīdzētu Ukrainas bruņotajiem spēkiem ātrāk izbeigt šo karu. Vizuāli tā atgādina tipisku straumēšanas servisu, taču seriālu vietā te iespējams uzzināt par Ukrainas armijai nepieciešamo ekipējumu un pieņemt lēmumu ziedot tā iegādei. 

Serviss darbosies līdz Ukrainas uzvaras dienai.

Project description:

In February 2022, Russia launched a full-scale attack on Ukraine. At first, the people rallied in unwavering support. But as the months went by, enthusiasm to donate gradually decreased – it became clear that the war won't end soon. So we, three friends that work in marketing industry, started to think in our spare time – what to do about this? And came to a very simple idea. 

It's widespread to subscribe to streaming services to watch movies and TV shows for the price of two coffees per month. What if we could subscribe to support the freedom and future of Ukraine and, eventually, Europe? Meet STOPIFY. A platform that lets you stream a small monthly donation to help the Armed Forces of Ukraine finish the war sooner. Visually it resembles your regular streaming service. But instead of TV shows, you can browse the list of necessities of the Ukrainian army and choose to donate. 

The service is live until the day of Ukraine's victory or the signing of a peace agreement on Ukraine's terms.

Link:

https://stopify.org.ua/